June 10 Monday: Mass, Eternal Fire and Fountain of Love

11 AM MASS on whit Monday. Pastors Irma Sjöfn Óskarsdóttir and Sigurður Árni Þórðarson. Organist: Björn Steinar Sólbergsson. Graduale Nobili youth choir. Conductor: Þorvaldur Örn Davíðsson. 

3 PM The composer Sigurður Sævarsson interviewed in Ásmundarsalur.

5 PM CLOSING CONCERT – Eternal Fire, Fountain of Love.

Three cantatas for Pentecost by J.S.Bach: Erschallet, ihr Lieder (BWV 172), O ewiges Feuer, O, Ursprung der Liebe (BWV 34), and Bleib bei uns (BWV 6). Première of Veni, Sancte Spiritus, a cantata for Pentecost by Sigurður Sævarsson. Herdís Anna Jónasdóttir soprano, Hildigunnur Einarsdóttir alto, David Erler countertenor, Benedikt Kristjánsson tenor and Oddur A. Jónsson bass. Schola Cantorum, the Hallgrímskirkja Motet Choir and the Hallgrímskirkja International Baroque Orchestra. Conductor: Hörður Áskelsson.

Admission: 7.900 ISK

Like & share: