June 2nd Mass, music-talks and concert

11.00 Mass. Pastors Sigurdur Arni Thordarson and Irma Sjöfn Óskarsdóttir. Hljómeyki will sing. Director Marta Guðrún Halldórsdóttir. Organist Björn Steinar Sólbergsson. Brassband: Baldvin Oddsson, Jóhann Nardeau, Oddur Björnsson and Sigurður Þorbergsson. The Eucharist is an open one.

15.00 Music-talk in Ásmundarsalur. Halldór Hauksson talks with the composer Hafliði Hallgrímsson about the making and meaning of Mysterium, the new oratorio written for the Church Arts Festival 2019.

17.00 Concert. Mysterium. Second performance. Motet-choir of Hallgrímskirkja and Shola cantorum. Herdís Anna Jónasdóttir, Hanna Dóra Sturludóttir, Elmar Gilbertsson, Oddur A. Jónsson. Hallgrímskirkja’s orchestra. Director Hörður Áskelsson. Isabelle Demers plays two parts from O. Messiaen’s  L ́Ascension. Tickets at the entrance.

Like & share: